ana

Street dance începători

Copii, Adolescenţi

Acest curs este dedicat persoanelor cu vârste între 10 şi 18 ani, care doresc să înveţe ABC-ul din street dance.
De ce să-ţi ocupi timpul liber pe telefon sau calculator, când ai ocazia să faci mişcare, să capeţi curaj şi încredere in tine, să scapi de inhibiţii şi, de ce nu, poţi ajunge să fii şi centrul atenţiei la petreceri! Muzică bună, relaxare, atmosferă plăcută!

Detalii cursuri începători (adolescenţi)

Instructor: Ana Ioniţă (click pentru detalii instructori)
Program: Sâmbăta şi duminica – 11:00-12:00
Pret: 150 lei/lună
Locatie: Magazinul Cocor, etaj 4, Bulevardul Ion C. Brătianu 29-33, București (Unirii)
Contact: 0762.688.437

Prima şedintă este gratuită!

Vreau să mă înscriu


De ce FollowArt
este alegerea perfecta

Locaţie ultra-centrală

Instructori de top

Evoluţie garantată

Diversitate

Compasiune

Sala de dans FollowArt este situată ultra-central, chiar lângă Piaţa Unirii, în magazinul Cocorul, la etajul 4. Nu ai cum să ratezi locul! Grupa se desfăşoară între 11:00 şi 12:00, deci poţi ieşi în oraş direct de la cursuri şi mai mult decât atât, nu prinzi oră de vârf în trafic şi nu prinzi căldura de după-amiază!
Experienţă de peste 10 ani cumulată în predat în domeniul street dance, câştigători a nenumarate premii şi participări la emisiuni TV printre care: Semifinalişti România dansează, semifinalişti Românii au talent, locul 1 Street Groove Jam, locul 1 Hip Hop International, locul 1 Black Sea Dance Camp, locul 1 SDK, locul 2 Street Groove Jam trupe, locul 2 Free Mind (Polonia) şi multe altele. Fiecare instructor are grijă sa îmbine făcutul cu plăcutul, astfel cursanţii învaţă uşor, rapid şi în acelaşi timp se distrează pe toată durata programului. Colectivul este tânăr şi astfel se simt şi cei care iau parte la cursurile noastre!
Avem atât grupe de începători, cât şi grupe de intermediari, grupe de avansaţi, grupe de freestyle, trupe. Astfel, oricine se înscrie la cursuri poate avansa şi poate ajunge să facă parte dintr-o trupă de dans a şcolii FollowArt. Instructorii sunt întotdeauna atenţi la evoluţia persoanelor de la curs, iar la momentul oportun, aceştia vor avansa cursanţii în faza următoare (intermediari, avansaţi sau trupe, in funcţie de grupa la care activează în prezent). În momentul de faţă există două trupe în cadrul şcolii de dans FollowArt, anume Big Bounce şi Break&Bounce, iar noi suntem nerăbdători să găsim potenţiali membri pentru trupe noi.
În cadrul şcolii de dans FollowArt avem atât trupe de dans, cât şi grupe de freestyle (pregătire pentru concursuri de individual). Ca atare, copilul poate alege dacă vrea să facă parte dintr-o trupă de dans şi să înveţe coregrafii sau dacă vrea să participe la concursuri de solo (individual). Totodată, paleta de stiluri predată la şcoala de dans FollowArt este diversificată, astfel orice persoană îşi poate găsi o grupă la care să ia parte, dupa gusturile sale muzicale.
Nouă ne pasă de cursanţii noştri! Suntem o familie şi cautăm să ne extindem. Prietenia este un dar pe care în ziua de astăzi îl întâlnim din ce în ce mai rar, din cauza tehnologiei care ţine copii şi adolescenţii departe de socializarea din lumea reală, nu cea virtuală. La FollowArt dezvoltăm abilităţile de comunicare, spiritul de echipă, instigăm cursanţii sa aibă un mod de viaţă sănătos şi echilibrat. De ce să vă lăsaţi copilul să stea în faţa calculatorului, când il puteţi înscrie la un curs de dans, unde poate învăţa să socializeze, să se simtă în largul lui dansând şi de ce nu, să întreţină activităţi sportive la un nivel profesional în lumea street dance-ului.

Testimoniale

 • Daca vrei sa te apuci de dans, acesta este un loc bun pentru a face asta. Eu aici am cunoscut oameni foarte misto, am format prietenii de durata si m-am dezvoltat ca si dansator pentru ca se face treaba serioasa. De la dezvoltarea vocabularului, cultura muzicala, gasirea stilului propriu, la forta fizica, se fac antrenamente atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Recomand cu caldura acest loc!

  Georgiana Radu
 • Daca iti place sa fii înconjurat de oameni cu adevărat pasionati de ceea ce fac, trebuie sa te alaturi scolii de dans FollowArt!

  Antonia Dinita
 • Avantajele cursantului la FollowArt sunt: -exprimarea prin dans; distractie si seriozitate ;disciplina; miscare; intarirea increderii in sine. Cei care studiaza dansul aici deja au creat o a doua familie, iar orice membru nou este asteptat cu bratele deschise.

  Alexandra Predus
 • Daca visul tau este dansul vino sa ti-l implinesti alaturi de noi. La FollowArt te distrezi, inveti si perseverezi. Va asteptam la cursuri cu mare drag, unde toti suntem o echipa: toti pt unul, unul pentru toti!

  Angelica Popa
 • Cursurile de la scoala de dans FollowArt ii ajuta pe copii sa devină încrezători, disciplinați si in același timp sa învețe coregrafii dinamice. Instructorii de dans nu sunt numai coregrafi, sunt si profesori de dezvoltare personală, transmițându-le elevilor săi un stil de viața sănătos alături de mișcările de dans.

  Iuliana Venus