ana

Beginners lessons

Acest curs este dedicat copiilor cu varste intre 5 si 14 ani, care doresc sa invete ABC-ul din street dance. Daca vrei sa te simti bine dansand la petreceri sau daca esti interesat doar de putina miscare atunci aici este locul in care sa incepi!

 

Detalii cursuri incepatori

Instructor: Ana Ionita
Program:
Pret: 150 lei/luna
Locatie:
Contact: 0762.688.437

 

Prima sedinta este gratuita!


De ce FollowArt
este alegerea perfecta

Locaţie ultra-centrală

Instructori de top

Evoluţie garantată

Diversitate

Compasiune

Sala de dans FollowArt este situată ultra-central, chiar lângă Piaţa Unirii, în magazinul Cocorul, la etajul 4. Nu ai cum să ratezi locul! Grupa se desfăşoară între 11:00 şi 12:00, deci poţi ieşi în oraş direct de la cursuri şi mai mult decât atât, nu prinzi oră de vârf în trafic şi nu prinzi căldura de după-amiază!
Experienţă de peste 10 ani cumulată în predat în domeniul street dance, câştigători a nenumarate premii şi participări la emisiuni TV printre care: Semifinalişti România dansează, semifinalişti Românii au talent, locul 1 Street Groove Jam, locul 1 Hip Hop International, locul 1 Black Sea Dance Camp, locul 1 SDK, locul 2 Street Groove Jam trupe, locul 2 Free Mind (Polonia) şi multe altele. Fiecare instructor are grijă sa îmbine făcutul cu plăcutul, astfel cursanţii învaţă uşor, rapid şi în acelaşi timp se distrează pe toată durata programului. Colectivul este tânăr şi astfel se simt şi cei care iau parte la cursurile noastre!
Avem atât grupe de începători, cât şi grupe de intermediari, grupe de avansaţi, grupe de freestyle, trupe. Astfel, oricine se înscrie la cursuri poate avansa şi poate ajunge să facă parte dintr-o trupă de dans a şcolii FollowArt. Instructorii sunt întotdeauna atenţi la evoluţia persoanelor de la curs, iar la momentul oportun, aceştia vor avansa cursanţii în faza următoare (intermediari, avansaţi sau trupe, in funcţie de grupa la care activează în prezent). În momentul de faţă există două trupe în cadrul şcolii de dans FollowArt, anume Big Bounce şi Break&Bounce, iar noi suntem nerăbdători să găsim potenţiali membri pentru trupe noi.
În cadrul şcolii de dans FollowArt avem atât trupe de dans, cât şi grupe de freestyle (pregătire pentru concursuri de individual). Ca atare, copilul poate alege dacă vrea să facă parte dintr-o trupă de dans şi să înveţe coregrafii sau dacă vrea să participe la concursuri de solo (individual). Totodată, paleta de stiluri predată la şcoala de dans FollowArt este diversificată, astfel orice persoană îşi poate găsi o grupă la care să ia parte, dupa gusturile sale muzicale.
Nouă ne pasă de cursanţii noştri! Suntem o familie şi cautăm să ne extindem. Prietenia este un dar pe care în ziua de astăzi îl întâlnim din ce în ce mai rar, din cauza tehnologiei care ţine copii şi adolescenţii departe de socializarea din lumea reală, nu cea virtuală. La FollowArt dezvoltăm abilităţile de comunicare, spiritul de echipă, instigăm cursanţii sa aibă un mod de viaţă sănătos şi echilibrat. De ce să vă lăsaţi copilul să stea în faţa calculatorului, când il puteţi înscrie la un curs de dans, unde poate învăţa să socializeze, să se simtă în largul lui dansând şi de ce nu, să întreţină activităţi sportive la un nivel profesional în lumea street dance-ului.

Testimoniale

 • Sorry, this entry is only available in Romanian.

  Georgiana Radu
 • Sorry, this entry is only available in Romanian.

  Antonia Dinita
 • Sorry, this entry is only available in Romanian.

  Alexandra Predus
 • Sorry, this entry is only available in Romanian.

  Angelica Popa
 • Sorry, this entry is only available in Romanian.

  Iuliana Venus