Lecția aceasta am primit-o de la una din persoanele pe care le admir pentru modelul lor de viață, și anume Greg Plitt.
Din păcate, acesta s-a stins din viață anul trecut pe data de 17 ianuarie, însă a reușit să lase în urma sa o moștenire spirituala.
Într-unul dintre interviurile sale, a spus ceva ce avea să-mi schimbe pentru totdeauna întreaga percepție legată de sacrificii, muncă si efort. Datorită lui, acum sunt mai motivat ca oricând și sunt sigur că, cuvintele lui te vor ajuta și pe tine în calea ta spre succes.
„You need to have a purpose for every action. When every action has a purpose, every action has results.
When you lose sight of the purpose, you give too much value of what pain is today”
traducere
„Trebuie să ai un scop pentru fiecare acțiune. Atunci când fiecare acțiune are un scop, fiecare acțiune are și un rezultat.
Atunci când pierzi perspectiva lucrurilor, durerea de astăzi devine insuportabilă.”
Fiecare zi este o binecuvântare. În fiecare zi mor aprox. 1 milion de oameni. Doar faptul că ai putut să deschizi ochii în dimineața aceasta este un motiv suficient de bun pentru a te considera norocos și pentru a te simți determinat să contribui la binele comunității în care activezi și de ce nu, la binele întregii omeniri.
Atunci când te-ai apucat de dans ți-ai creat și un vis. Încetul cu încetul, există șansa ca tu să-ți fi diminuat încrederea că vei reuși să îndeplinești ce ți-ai propus în clipa în care te-ai lovit prima oara de lumea dansului. Pe măsură ce eforturile devin mai mari, sacrificiile mai grele și durerea fizică devine mai apăsătoare şi ai tendința de a renunța din ce în ce mai mult.
Nu uita că fiecare zi te aduce mai aproape de succes. Succesul nu este garantat, dar dacă te oprești, rezultatul e evident. Dacă continui, ai o șansă de reușită.
În fiecare zi setează-ți să îți păstrezi atenția asupra consecinței acțiunii pe care o faci astăzi. Nu te gândi cât de greu este să faci 100 de flotări astăzi, gândește-te cât de pregătit fizic vei fi mâine, peste o luna, peste un an, dacă faci zilnic setul de exerciții.
Durerea de astăzi este insignifiantă comparativ cu sentimentul pe care îl vei avea atunci când vei fi în top!