Salut,
Mă bucur că verifici constant blogul și citești ceea ce postez.

Munca este în zadar dacă nu este și eficientă. Sau cum spun spun românii ”Unde nu-i cap, vai de picioare!”

Vreau să începem în forță, așa că ți-am pregătit aici un link către un video pe care eu îl urmăresc de câteva ori pe săptămână pentru a-mi da puterea necesară să dau randament 100% zi de zi! VIDEO AICI

Subiectul de astăzi este ”CUM NE PUTEM PĂCĂLI MINTEA ÎN TIMPUL ANTRENAMENTELOR”.

Există mai multe metode:

Împarte timpul de antrenament în mai multe calupuri (de ex. dacă ți-ai stabilit 60 de minute de antrenament pe zi, îl poți împărți în 3 reprize de 20 de minute). În felul acesta timpul pare să treacă mai ușor pentru că nu ai timp să te plictisești în reprize mai scurte.

checklist

Găsește-ți un partener de antrenament. În momentul în care împarți spațiul de dans cu cineva îți este mai ușor să te ții de treabă pentru că ai o persoană care să te împingă atunci când îți este greu sau simți că vrei să renunți. Plus că antrenamentul este mult mai distractiv atunci când este interactiv.

rm3

Află care îți este bioritmul. Experimentează cu programul tău zilnic. Încearcă să-ți faci antrenamentul în momente diferite ale zilei și vezi când ești cel mai creativ, mai motivat și mai odihnit. În felul acesta vei ști când este ideal să îți faci programul de dans.

and9gcqzbzpees6dr3w5cfxrblpirqxxmf36f-vhvqzibk_ffgta882alxrw_g0

În încheiere îți mai ofer un sfat: DISTREAZĂ-TE CU TOT CEEA CE FACI! În momentul în care înveți să te bucuri de fiecare clipă din viată (indiferent că e distracție sau muncă) totul se va schimba radical.

Așa că treci înapoi la treabă și ne vedem săptămâna viitoare!

Data viitoare când vei intra pe blog voi vorbi despre nutriție. Ce să mâncăm, ce să nu mâncăm, din ce alimente ne luăm energia de care avem nevoie😀

Fii pe fază și verifică blogul!